Massageartikelen 

Visie en accreditatie

Centraal Register Kort Beroeps OnderwijsErkenning en accreditatie Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs

De Massage Academie Nederland is een bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) geregistreerde Onderwijsinstelling. Registratie bij het CRKBO, een onafhankelijke instelling, geschiedt op basis van een audit, waarbij het opleidingsinstituut moet voldoen aan gestelde criteria. Deze audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Uitgangspunten bij deze audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Registratie en erkenning als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn heeft tot gevolg dat de cursusprijzen die wij hanteren zijn vrijgesteld van BTW.


Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT)
Erkenning in accreditatie FAGT bij- en nascholing

FAGT is Nederlands grootste Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten. De FAGT leden moeten elk jaar verplicht bijscholen conform het bijscholingsreglement. Dat moet gebeuren aan geaccrediteerde instituten. Als uitgangspunt heeft de FAGT langdurig de normen van de FONG gehanteerd voor de accreditatie van opleidingen. Daarom heeft de FAGT in het verleden ook alle door de FONG geaccrediteerde opleidingen automatisch opgenomen in de geaccrediteerde lijst. Omdat de FAGT naar de overheid en de ziektekostenverzekeraars de kwaliteit van de therapeuten wil waarborgen is besloten dat de FAGT een eigen verantwoordelijkheid heeft in de accreditatie van alle opleidingen en bijscholingen.


Massage Academie - Visie en Missie

Visie

Onze cursisten willen dat een opleiding efficiënt, plezierig en ontspannen is. Zij vinden waar voor hun geld heel belangrijk, zij stellen hoge eisen aan een goede en brede basis, verwachten een waardevolle certificering en verwachten een opleiding met een inhoud op het meest recente gebied van wellness. Daarnaast willen ze ook een groot cursusaanbod, service, informatie en begeleiding om een goede keuze te maken voor een opleiding. Zij willen volledig hun passie volgen.

Missie

Wij helpen onze cursisten het beste te kiezen - voor henzelf en voor hun klanten om wie zij geven.

Dit doen wij via onze sterke opzet en door bij elke beslissing die wij nemen, de cursist centraal te stellen. Wij streven ernaar ons te onderscheiden van de concurrentie door onze klanten de beste cursussen en producten aan te bieden, en bovendien een brede Wellness achtergrond, de beste tarieven en de beste keuzemogelijkheden om wellness specialist te worden, waarbij het de cursisten zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Luisteren naar onze cursisten

Wij luisteren goed naar onze cursisten en gebruiken de hierbij opgedane inzichten om aan hun wensen en behoeften te voldoen. Wij werken continu aan de ontwikkeling van onze cursussen en wij maken gebruik van nieuwe technologieën en innovatieve ideeën om de volgende generatie cursussen te creëren die zijn afgestemd op de verwachtingen van onze cursisten.

Wij geloven dat passie heel belangrijk is. Met onze cursussen bieden wij een hoge kwaliteit en een zeer uitgebreide keuzemogelijkheid. Wij doen dit op een mooie, sfeervolle en verantwoorde wijze, zodat cursisten weloverwogen en met vertrouwen keuzes kunnen maken.

De juiste dingen doen

Wij doen de juiste dingen voor onze cursisten met passie en deskundigheid. Wij houden de wellnessontwikkelingen continu in zicht, zodat wij onze cursisten het beste aanbod kunnen doen.

De juiste dingen doen, draait om de keuzemogelijkheden aanbieden die het best passen bij de behoeften van de cursisten. Het draait niet om het breedste aanbod, maar om cursisten in de gelegenheid te stellen de beste cursus voor hun geld te kiezen. Het draait ook om inzicht in hoe het wellnessleven en de behoeften van onze cursisten eruitzien, zodat ze passievol een persoonlijke ontwikkeling doormaken.Tel:  055-3600523

Locaties: Apeldoorn
                Lettele


info@massageacademie.nl

Volg ons:Bezoek onze webshop
Speciale massagetafels voor jou geselecteerd:Athena
De Athena massagetafel is dé massagetafel met alle goede eigenschappen voor de professioneel masseur.
 


Athena Prenatal
 
Voor masseurs die ook zwangerschapsmassages willen geven is er de unieke
Athena Prenatal massagetafel.
 
Copyright © 2008-2018, Massage Academie, All Rights Reserved
Homepage | Algemene Voorwaarden | Klachtenreglement | Disclaimer | Privacy Statement | Links